139

Vierailevana piirtäjänä toimi Mari Ahokoivu.

6 kommenttia - “139”

 1. Rami Rautkorpi Kirjoittaa:

  Hetkinen! Tämän sarjakuvanhan on tarkoitus tehdä traagisista asioista lohdullisesti tragikoomisia narrihahmoilla, jotka ilvehtivät ja elehtivät hupsunhauskan liioitellusti! Heräsikö kirjoittaja jonain aamuna ajatellen: “Taidankin nyt syöstä lukijakuntani itsemurhan partaalle. Kenet minä tunnen, joka olisi erikoistunut piirtämään sydäntäsärkevän melankolisia sarjakuvia?”

 2. norpatti Kirjoittaa:

  Hei mäkin haluun! o/

 3. Peconi Kirjoittaa:

  Nainen piirtämässä Ilman Naista sarjakuvaa. Nyt on kyllä vajottu ennätys alhaalle. Runkatkaa ja ryhdistäytykää!

 4. Vortac Kirjoittaa:

  Kyllä huomaa, että on naisen piirtämä. Se näkyy jo kaukaa ja välittömästi – ei minkäänlaista lahjakkuutta tai piirtämisen taitoa tai kykyä, eikä sielukkuutta.

  En sano, ettäkö kaikki naiset olisivat yhtä surkeita piirtäjiä, mutta vaikeaksi menee löytää naisen piirtämiä sarjakuvia, jotka olisivat hyvin piirrettyjä, saati jollain muullakin tasolla hyviä. Lähes järjestään naisten piirros\tyyli\ paistaa hyvin kaukaa – se on juuri tuollaista primitiivistä, lapsellista suttausta ilman perspektiivin tai muodon tajua.

 5. Vortac Kirjoittaa:

  \tyyli\ pitäisi tietenkin olla “tyyli” lainausmerkeillä.

 6. QI Kirjoittaa:

  “Lähes järjestään naisten piirros\tyyli\ paistaa hyvin kaukaa – se on juuri tuollaista primitiivistä, lapsellista suttausta ilman perspektiivin tai muodon tajua.”

  Hmmm. Oletko sattumoisin sinkkumies..?